Το Εργαστήριό μας

Είναι άρτια εξοπλισμένο με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων, με χρήση υλών και μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών.

 

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της οδοντοτεχνικής και η υψηλή εξειδίκευσή μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των οδοντικών – προσθετικών εργασιών που προσφέρουμε. Επιπλέον, το εργαστήριό μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που, σε συνδυασμό με τη συνεχή εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων και τη χρήση πιστοποιημένων υλικών άριστης ποιότητας, συμβάλλει στην προσφορά ολοένα και πιο αναβαθμισμένων υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες της οδοντοτεχνικής.
Με το ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής σάρωσης Medit και σχεδίασης ecocad σχεδιάζουμε κάθε είδους προσθετική εργασία (μεταλλοκεραμική, ολοκεραμική, εμιεμφυτευματική, ζιργκονίας προσωρινή) προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες σχεδίασης έτσι ώστε να εγγυόμαστε στους συνεργαζόμενους οδοντίατρους μας την τέλεια εφαρμογή και αισθητική της.
Η τέχνη στην προσέγγιση και επιλογή των κατάλληλων υλικών, στη δημιουργία των φυσικών γραμμών και σχημάτων, στο «δέσιμο» και την αρμονία των χρωμάτων.
Η τεχνική στην διαδικασία παραγωγής λειτουργικών προϊόντων, στην κατασκευή και την επιδιόρθωση, στην υπομονή και την επιμονή για το άριστο αποτέλεσμα, στην πείρα και το μεράκι, στην εφαρμογή της τεχνολογίας και των εξελιγμένων εφαρμογών και μεθόδων καθώς και μηχανημάτων για προηγμένες υπηρεσίες.
Τέχνη και τεχνική μαζί, με στόχο μας την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα του τελικού αποτελέσματος

Πιστοποιημένες πρώτες ύλες

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας συσκευές, αναλώσιμα υλικά και συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου που εισάγουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για όλο το φάσμα της κινητής και ακίνητης προσθετικής. Στην ψηφιακή τεχνολογία που υποστηρίζει το εργαστήριο κυριαρχεί η κορυφαία εταιρεία ψηφιακής σάρωσης της Medit και σχεδιασμού του λογισμικού Exocad.

Ποιότητα, επικοινωνία και ευέλικτη πολιτική τιμών

Είναι γεγονός ότι η συνεργασία με ένα οργανωμένο εργαστήριο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για το ιατρείο σας, την στιγμή που οι σύγχρονες απαιτήσεις για οδοντικές αποκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής ολοένα και αυξάνονται, κάτι που αξιώνει από εμάς τους οδοντοτεχνίτες ανάλογη προσπάθεια. Στο θέμα της επικοινωνίας έχετε την αμεσότητα με τον οδοντοτεχνίτη. Στο θέμα της πολιτικής των τιμών μας εφαρμόζουμε ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις του χώρου

Κατάρτιση και συνεχής εκπαίδευση. Συμμετέχουμε συνεχώς σε σεμινάρια, ενημερωνόμαστε πάνω σε κάθε τι καινούργιο. Εργαζόμαστε για την δημιουργία υψηλής ποιότητας των οδοντοπροσθετικών εργασιών.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Πολιτείας

Λειτουργούμε όλα τα χρόνια με αίσθηση ευθύνης, σεβασμού και συνέπειας προς τον οδοντίατρο και τους ασθενείς. Το εργαστήριο είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών.

EnglishΕλληνικά